NightLase lézeres kezelései csomag (3 kezelés)

A gyors, kíméletes, biztonságos és fájdalommentes lézerkezelés egyszerre javítja a páciens alvásminőségét, és enyhíti a horkolás és az alvási apnoe káros következményeit

 

A NightLase kezeléssel jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase lézeres kezelés jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, non-invazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoe káros következményeinek enyhítésére. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre, a kezelés nem igényel előkészületeket és utógondozást sem. Olyannyira fájdalommentes, hogy sem érzéstelenítés vagy altatás alkalmazása nem szükséges a kezelések során.

 

Hogyan működik?

 

A NightLase terápia során a lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoe káros következményei. A kezelés valójában új kollagén termelődést vált ki, ezáltal válnak feszesebbé a torok és lágy szájpad szövetei, a levegő áramlás könnyedebb lesz, így csökken vagy teljesen megszűnik a horkolás és az alvási apnoe.